Optifill Benelux B.V.
Reliable solutions for filling, sterilizing and packaging handling
Profitable Solutions
Ga naar de inhoud

Jorgensen Engineering

Jorgensen Engineering maakt sinds eind 2016 deel uit van de Zweedse Xano Group en is een toonaangevend marktleider op het gebied van complete afvul- en verpakkingslijnen voor Infant Formulas in blik of composite cans.
In samenwerking met een aantal sub-contractors levert Jorgensen hoogwaardige lijnen, die garant staan voor een hoge productkwaliteit en Counterfeiting & Fake produkten uitsluiten.
Het geïntegreerde Jorgensen Line Management staat borg voor een optimale Overall Equipment Effectiveness.

Jorgensen ontwerpt en bouwt volledige laad- en los- en shuttle systemen voor het in- en uitkorven van blikken, trays, cups en pouches in autoclaven.
Afhankelijk van het soort verpakking kunnen korven met tussenlegvellen of zelfdragende trays worden verwerkt.
Hierbij kan zowel conventionele robot- als knikarm-robottechiek worden gebruikt.
Ook voor andere "handling" toepassingen zoals depalletizers, rinsers, buffertafels, conveyors, inspectie-machines, vacumeer- en begassingskamers en robot-palletizers biedt Jorgensen betrouwbare oplossingen.
Voor het ontwerpen, bouwen en het doorvoeren van de FAT beschikt het bedrijf over een State-of-the-Art onderkomen van 7.800 m2.
De toenemende vraag naar Jorgensen oplossingen heeft ertoe geleid, dat in het najaar van 2017 is besloten een nieuwe assemblage van 3.000 m2 bij te bouwen. De nieuwe hal is in mei van 2018 in gebruik genomen.
Jorgensen is lid van SEDEX (Supplier Ethical Data Exchange) en heeft medio 2014 met succes een SMETA audit (Sedex Members Ethical Trade Audit) doorlopen.


Ga hier direct naar de Jorgensen website
Beurzen en evenementen
Interpack 2020 te Düsseldorf  / Duitsland
7 - 13 mei 2020
Hal en standnummer nog niet bekend

Terug naar de inhoud